Sbírka: Vzdoromládí
Kartáčkem na slzy
z pod nánosu faktur
doluji tě.
Tušení,
zlý morous ve větvích
shrbený pod zákoníkem chůze,
kyne mi vztýčeným prstem:
„Tam jdi, tam jdi, tam jdi...,"
a jsi. Jsi!
Dobré ráno.
Trhá se plátno svatých obrázků.
Košile utkána.
14.8.1989