V srdci prahy básni, tak jsou krásní lidé .)
27.05.2022 19:32:01 | Constantine
hlavně nemít šero v srdci... a víš jak to je, zas bude jiný den, plný slunce a vřelých úsměvů;)*
27.05.2022 16:43:05 | Sonador
S tím se nedá než souhlasit. Lidé jsou dnes lhostejní k ostatním. Přitom co vám to udělá pomoct někomu posbírat upadlý nákup, usmát se, popřát hezký den. Vás to nic nestojí a někomu to může zpříjemnit den. Nikdy nemůžete vědět, jestli právě váš jeden úsměv navíc, drobná laskavost k cizinci nezachrání svět. I kdyby třeba svět jen jednoho jiného člověka. I to se počítá, tak se dívejte a nebuďte lhostejní. (Omlouvám se nějak jsem se tu rozvášnila :D)
27.05.2022 15:29:13 | Marry31
Nejsi sama, jsme tu s Tebou, pohladíme slovy, když dlaně zebou. Lepší je pěšky jít, než v tramvaji mezi cizáky zabloudit:-).Krásný den mikinko.
27.05.2022 14:17:30 | CULIKATÁ