Anthropoid.
Pod maskou smích,
však trpký a křečovitý,
pod škraboškou skrytý,
slabých a trpících.
Když nemáš sílu a nemáš naději,
co zbývá takovému ?
Pak směješ se osudu raději,
a nejvíce tomu svému.
To mého lidu je rys,
taková zvláštní komedie.
Pro smích nás označil kdys,
vrah, za smějící se, za bestie.
Přečteno 126x
Tipy 15
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, šerý, Květka Š., Marten, CULIKATÁ, Fialový metal, Sonador, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)