Anotace: ...
Za okny tramvaje
ubíhají lidské příběhy
Strhané tváře
a ve vzduchu rozfoukané sny
Naděje v lepší dny
se na slunci dočasně tetelí
A v ulicích ztracení dospělí
se tváří, že vědí
kam jejich kroky směřují...
Velmi solidní... ale prosím:
'za okny tramvaje' a 'strhané tváře'...
27.05.2022 16:51:08 | MonoGame