Sbohem
Srdce ještě tluče, tělo se chvěje,
těžký dech a oči plné beznaděje.
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?
Vyprahlá ústa, dochází slova
Bolest a slzy, zas a znova
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?
Po tváři všech stékají slzy,
Tiché prosby o pomoc, "vždyť je ještě brzy".
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?
Z dálky už zlehounka zaznívá to sladké pojď,
Cháron už chystá svou černou loď.
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?
Snad už ti chystají místečko v ráji.
Přečteno 134x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Friday
Komentáře (1)
Komentujících (1)