Být s tím komu věříš,
s kým dobře ti je uvnitř.
Na koho stále myslíš
když prožíváš krize své.
Otevřít nitro své,
i komnatu skrytou.
Mysl i duši mít
volnou, a né skrytou.
~☆~
...hlavně, že - Jsi*
29.05.2022 09:46:40 | Sonador
Tzv. dokonalý rým: skrytou - skrytou.
29.05.2022 00:39:03 | MonoGame
Sdílet v jednom těle v jedné mysli, je i chudých ráj*
28.05.2022 22:04:59 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?