Šnek
Anotace: Malování slovy 2022
Jsem šnek v davu
a občas mám i bolavou hlavu.
Vezu si svůj raneček
a radostí kopeček.
Osud mi ho dá
a bude na chleba.
Louže ho pokropí,
ať neokorá.
Lezu dál a mám radost z vlhka.
I dobře se mi kouká.
Moje kočka mňouká.
Vlak už houká
ve vystřízlivění
semaforu poznání.
Jdu touhou věčného vědění.
Jsem škvírou i dodám ladění.
Ach, jsem šťastná v lezení.
Pomalost dá okouzlení.
I nečekané políbení.
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Kan, Fialový metal, CULIKATÁ, Špáďa, Sonador, Frr, Psavec
Komentáře (0)