když v sanitce ležíš,
pak tiše pochopíš.
Oč v životě běží,
na čem Ti záleží.
Ne,to co je doma
na tom, co by mohlo být.
Na tom, na Tobě
vím, je to podivné.
Slzy v koutcích tiché
v hlavě zmatek složený.
Obraz Tvůj v hlavě
ze střípků složený.
~☆~
Oč v životě běží
lepším je chápat dříve
než přijdou poslední chvíle...
30.05.2022 16:07:19 | CULIKATÁ
To pravdu máš,
přijít na to dokud je čas
A společně pak
Těšit se z života krás.
30.05.2022 16:41:44 | Protos1182