Uříznuté květiny
lidí ve vlaku
vydechují poslední vůně
Jejich barvy
netečně spí
v rakvích oblečení
Okvětní lístky
vlčích máků podél trati
se v průvanu vlaku
co chvíli vznesou jako motýli
neřežme květiny !
31.05.2022 09:16:39 | DvorskyJan
Dobře odění cestujcí se zahledí na vznášející se nebe, které na ně čeká marně.
30.05.2022 23:34:34 | Cajka