Pod stolem koberec,
a pod ním drobky smetené.
Tak řekly ty, ty jsou tu pro tebe.
a stejně jsem řekl dík.
Že jedl jsem je tolik let
byly plesnivé a zničili můj starý svět
K desce z vláken a drobků krás
Vystavět věž a chleba uvidět
Jaký smysl má tenhle svět
Kde musím plíseň jíst a toužím cítit chléb.
Citit tu vůni chleba z desky stolu
odepřít se i to jiným ho závidět.
Smysl bytí
Předat zkušenosti dál
Smrt
jen čas aby se smál.
přišlo mi ti teď na mysl: "Láska je pokaždé šťastná, když může něco dát; ego je pokaždé šťastné, když může něco vzít." ale to bude tím, že jsem smutná, ty buď veselý!;)*
02.06.2022 14:04:05 | Sonador
Jak dobře známo sbírat drobky a dávat celý pecen chleba, ale třeba, není všem dnům konec :-)
31.05.2022 10:18:06 | CULIKATÁ