Únava
Námahou sotva dýchá,
proti proudu svou loď vleče,
řeka si v poklidu teče
a nikam nepospíchá.
Stromy si ve větru šumí,
větvemi tichý vrhají stín
šepotu bělavých kopretin,
kdo vnímá – porozumí.
Znavený pod stromy sní,
duše mu o lásce zpívá,
únavou v očích se stmívá,
svět jenom v obrysech zní.
Přečteno 153x
Tipy 21
Poslední tipující: Leynd, Amonasr, Marten, Friday, Marry31, šerý, Psavec, Iva Husárková, mkinka, Fany, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)