Ticho
Anotace: Malování slovy 2022
Nerušit.
Štětec běhá
a zpívá.
Dává žít.
Klouzám očima po poháru
a vidím život na obzoru.
Mezi clonou dní,
barva vše napoví
a je jiskrou mezi trny.
Kéž život pro každého je shovívavý.
Zase ticho.
Byl jsem sportovec a teď malíř.
Mám lásky talíř a úsměv navíc.
Maluji v touze a v srdci žár.
Šťastný za odstíny, co Bůh dal.
Přečteno 146x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Roser, Protos1182, Sonador, Psavec, Frr, Friday, CULIKATÁ, Fialový metal, Kan, ...
Komentáře (0)