Anotace: .
Hloupě se směji těm churavým srdcím,
které jsem rozkvetl a pak jen stroze pohodil,
v nitrech krásek hrály zvony smutkem bijícím,
já nechal hru vyhasnout, nebo karty obrátil.
Noci v strachy osamění svíraly mě silné tepy,
kvapné vášně, břitvy slov to tak náhle zmizelo,
jak s poslední sonátou se lesknoucí klarinety,
starožitnokrásné odešlo, nové žádné nebylo.
Teď v dlaních držím jen už srdce své,
rád bych ho dal někam pod blůzku,
celé od mouru a beznaděje,
čekajíc zas na lásku.
Text opravdový, citlivý a upřímný. Mile dává všanc písmenka z hluboké duše.
31.05.2022 15:34:29 | mkinka