Anotace: ...
to ti byla sranda
jak se k nám nastěhovala
ta mladá krásná holka
a já s ní založil rodinu
a souběžně měl dvě rodiny
v jedné domácnosti
jednu s tebou
a druhou s ní
to ti byla sranda
byla to sranda?
nebyla?
chápu
časem jsi zestárla
a naše děti odešly
ale moje děti
tam pořád byly
a já jezdil na dovolenou
s novou rodinou
a když jsi byla nemocná
běhala kolem tebe
spousta
cizích ratolestí
a ty jsi potřebovala klid
ale byla to sranda
byla to sranda?