Uřícený kůň
Anotace: Malování slovy 2022
Epizoda hvězdných hrátek.
Běh i síla bez pozlátek.
Přijmutí bez souzení,
duch jde do závratí.
Hlava hoří a sálá
jako velká hříva.
Překážky i Taxisův příkop zvládá.
Letí se srdcem i s duší
a vítězstvím buší
pro pohádky i sázky.
Prosí do poptávky.
Slovo je klus pro dnešek i pro zítřek.
Víra v nakrmení sebe sama
a neusnutí i vstup do neznáma.
Už se řítím hvězdnou bránou,
milou, přací, krásnou.
Přinesu sem klíč,
aby všem bylo líp.
Poradil mi tesařík.
Pro srdce je dobré žít.
Přečteno 198x
Tipy 24
Poslední tipující: Dejvis, Kan, Amonasr, Ishtar, Roser, Jarunka, Lexi, Fialový metal, Sonador, CULIKATÁ, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)