Polní květy.
Kytice polních květů,
v ruce mi vadne, pod oknem tvým.
Alespoň jednu větu,
není to snadné, přece jen vypovím.
O velikém citu,
co k tobě cítím a jak mám tě rád.
Vím, za oknem jsi tu,
do tmy se řítím, jako vodopád.
Kytice polních květů,
v ruce mi vadne a ty neotvíráš.
Nechám ja na parapetu,
květy nenápadné, co ráda je máš.
Přečteno 197x
Tipy 25
Poslední tipující: Leynd, blues, Frr, Marten, Fialový metal, Amonasr, Koala, Lexi, Sonador, petrzal, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)