Sbírka: Vzdoromládí
Zdálo se mi,
že mě zvolili královnou krásy
na ostrově chrchlavých platejzů.
Nasazoval jsem jim
své barokně klenuté hrby
a oni prozpěvovali oslavné chorály
v aiolských stupnicích.
S takto vylepšeným sebevědomím
jsem se probudil
a omámen kouřem a masturbací
si brousil zuby
na tvůj čas.
29.9.1989