Ta je krásně hřejivá :) Tvou sbírku básní bych si přála mít v knihovně :) Moc krásné :)
09.06.2022 22:29:26 | Narra
Přemýšlím delší chvilku o pocitu důvěry.
První sloka nádhera ...
jak moudrý král s bílou královnou na šachovnici tančí.
Druhá sloka nádhera.
Tango ... Argentina.
A v třetí sloce ...
Dá někdo, nebo nikdo nikdy MAT.
S důvěrou v dlaních.
;-)
08.06.2022 12:40:43 | Fialový metal