Odvrácená strana
Anotace: Když se realita střetává s touhou a sny se utápí v myšlenkách...
Kousek papíru a láhev vodky stačí
Ty pořád se mi hodně zvláštní zdáš
všem šitá na míru jak ptákům hnízdo ptačí
tak píšu teď – než k ostatním mě do něj dáš
sžírá mě Tvá odvrácená strana
jsou věci o kterých se nemluví
však pálí jak zanícená rána
já chtěl bych a odeznít to neumí
jeden cíl a k němu víc než jedna cesta
a Ty to sakra dobře víš
tak proč tak chytrá holka z města
tou správnou jít už nezkusíš
v továrně na sny zas a znova Tvé já stojí
když vracíš se mi jak zatoulanej pes
a lížeš rány z naší lásky co se špatně hojí
sotva někdo tuší že při tom tak svá jseš
teď myšlenkami obletíme svět
zlomíme si srdce ať každé jinde buší
ještě dnes pak vrátíme se zpět
tou velkou dírou v mojí duši...
Komentáře (5)
Komentujících (5)