Anotace: ...
měla jsi pocit
že jsem ti tak nějak clonil
rozsvítila ses
a stín se zlomil
jako papírový brčko
byla jsi ospalá
chtěla jsi věštit z ruky
a ze vzdálených míst se
ozývaly zvuky
já měl ten týden fakt blbej
byl jsem na pohřbu
kde jsem měl smuteční řeč
ale klidně to všechno nič, trhej
vztekej se
opij se
breč