O růži.
Nebeské hlasy z noci zní
a růže pronikavě voní,
měsíc mraky tvář si cloní,
chrání taje zpovědní.
Noc do flóru se halí,
těla se k sobě vinou,
dlaň hledá dlaň jinou,
vstanou rano rozespalí.
Růže dál sobě voní,
co je ji do lidského žití,
stačí, když slunce svítí,
jen a jen pro ni.
Přečteno 226x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, zdenka, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Marten, šerý, Frr, Fialový metal, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)