Na okna sedá si
pradávný prach
tanči, ať se zvedne
v lásce i samotě
v noci i ve dne
Napiš mi báseň
na kterou tak čekám
pár veršů od srdce
pár slov o naději
Namaluj mi obraz
se stromem života
s jablkem z Edenu
jenž stále cukernatí
dřív než se duše tvá
od poutá
a vše se ztratí
Poslouchám jak tiše zníš
nemusíš nic říkat
píseň tvá má bludné tóny
putují do ticha
Možná že jsme
prach znovu ulehá si
na malou chvíli
v podhoubí krásy
Zazvoní zvonec
čas zlatých prasátek
možná je to konec
možná začátek
Na okna sedá si
pradávný prach
tak tanči a maluj a piš
..a neměj strach