Sbírka: Vzdoromládí
Až budu u tebe
zapomenu slova,
která se se mnou
v této chvíli mazlí
a je to o strach,
že bys je nikdy neslyšela.
Chtlěla bys také vědět,
kdy usínají stíny,
co ráno přijíždějí
na divokých koních.
Den začíná,
když tě potkám,
když usínají noční můry.
20.10.1989