Někdo, někde, někdy.
Někdo má někde temný kout,
který ho trápí, má z něho strach.
Místo, kam nechce pohlédnout
obchází v obavách.
Někdo má někde temný kout,
a vlny se řítí a na něj valí.
V noci se budí, vstává rozespalý,
bojí se ohlédnout.
Někdy se dá zapomenout,
mlhou bílou, milosrdnou skrýt.
Zbavit se těch nelítostných pout
stačí jen chtít.
Přečteno 178x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Lucucu, Marten, šerý, Fialový metal
Komentáře (5)
Komentujících (4)