Sbírka: Vzdoromládí
Přišel čas svařeného vínaa listí letosneposlušně vylétáod země do hlav stromů.Pevnost se stává hradema vojska užrozrážejí bránu.
12.11.1989
Pěkný. Asi to chápu správně, když jsem si to dal dohromady s tím datumem...
12.06.2022 11:42:22 | Koala
Ano. Datum je správné. Dost mě překvapilo, že je v ní něco jako tušení, že se něco mění. Já to tak moc nepozoroval...
13.06.2022 18:11:33 | Jan Kacíř
Víno voní po skořici, stejně jako rty, které ho pijí, až do hlav...
11.06.2022 09:51:28 | básněnka
Děkuji za čtení. Nějaká taková nálada se mi v životě tu a tam vrací.
13.06.2022 18:05:58 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?