Nerozhodný.
Voněla po růžích,
voněla po malinách.
Líbat ji, byl by hřích ?
Měl bych mít strach ?
Ptáci se ve větvích škádlí,
včely si hledají květ,
svěží, ne ten, co je zvadlý,
celý sad musí obletět.
Voněla po růžích
a taky po malinách.
Bude mi odměnou smích,
když překonám strach ?
Přečteno 197x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, Koala, Lexi, CULIKATÁ, Vivien, Fialový metal, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)