Za ruku moci držet - milovat,
Pod peřinu večer - spolu uléhat.
Jít cestou zítřka - den si užívat
Pro sebe být - jeden druhého mít rád.
Bezeslov moci být - spolu snít
Druhému po boku - v potřebě být
Pohledem druhého - trápení pochopit
Navzájem dovolit - naplno si žít.
~☆~
je něco, pro co jen slova nestačí,
hluboké vroucí vnímání...
Je krásné myslet na něco hezkého. Svět by byl jinak hodně smutný a depresivní.
13.06.2022 16:32:46 | mkinka
...slova nestačí pro většinu důležitejch věcí...;-) proto je moudřejší pomlčet...a líp vnímat...procítit, chceš li...
13.06.2022 16:11:06 | Marten
je to dar... máš štěstí*
11.06.2022 21:20:46 | Sonador