Zlomyslná.
Držela se mě za kabát,
když jsme šli temnou ulicí.
Vždy měla důvod, proč se bát,
bála se i jívy šumící.
Držela se mě za kabát,
když jsme šli spolu domů.
Našla si důvod, proč se bát,
třeba jen v aleji stromů.
Držela se mě za kabát,
svůj strach, ale, na mě jen hrála.
Zůstal jsem nad tím v rozpacích stát
a ona se tomu jen smála.
Přečteno 224x
Tipy 24
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, ukrytá v máku, Marten, Lexi, šerý, Sonador, Koala, CULIKATÁ, Fialový metal, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)