Moci říci miláčku,
vypustit ta slova z úst.
Vidět nejen náladu
v Tobě vidět růst.
Ukončit ten půst
dotknout se těch úst.
Říkat něžné věty
v jedno tělo srůst.
Jsou slova co neříkám,
však Tobě chci je říct
Tak básně píši sníc,
tiše líbat Tebe, chtíc.
~☆~
Život není o sexu,
To by byla mýlka.
O to prostě pochopit,
života je chvilka.
Říci lásko
aby nebyl to jen text.
Jít spáti večer
spolu v svitu hvězd.
~~~~~~~~~~~~~~