Probuzení
Anotace: Malování tahů 2022
Jen pár čar
zněžní tvář.
Ptáček zpívá.
Už se rozednilo
a žal se schová
za okny,
kde už spí hvězdy.
Bude příští.
Milování.
Já nechci žít za zdí.
Den utíká v jinotaji
do starých nadějí.
Prozřená jdu v árii.
Svůj sen miluji.
Pořád si notuji.
Procitám rosou a citem,
že líbám Tě z dálky.
Pak každý den svátky.
Přečteno 147x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Leynd, Psavec, Sonador, CULIKATÁ, kudlankaW, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)