Sbírka: Pošetilost nemilence
Pro hříchy bohem spočtené
pro ulici jež mě svírá
teď dotýkám se slepě zdí
a hledám škvíru která smysl
smrti ve mně umrtví
14.8.2003
To s tou škvírou
..má v básni Lawenderr
ale sedí v jiné skříni:))
Tak pustit vzduch..otevřít okna, dveře
ono to pryč odejde :)
16.06.2022 09:59:27 | jenommarie
Já vím, je to vlastně dost banální - hledání škvíry, kterou by se uniko a obava z toho, co je za ní...
16.06.2022 10:43:22 | Jan Kacíř
To jsou TY myšlenky
které nás vděčně popohání jít dál
možná až za hranice o kterých
chceme i nechceme vědět víc
člověk je tvorem nevyzpytatelným, že? :);)
Přeji pěkné dny milý Jane. M.
16.06.2022 10:46:36 | jenommarie