Den
Anotace: Malování tahů 2022
Píšu perem ve vagónu.
Jo, mířím na Prahu.
Za mnou vole, vole.
Mě to nevadí.
Mám verše svoje
a utíkám do trilogie.
Chodím po hvězdách
a neřeším stanice.
Přece konečná
a není třeba více.
Tentokrát mi neujel vlak.
Děj píše se i desetkrát.
Padám i usmívám se,
do dne nakláním se.
Trochu vody.
Napiji se.
Uklidněná ze zálohy.
Děj mé knihy má kapitoly
i humorné epizody.
Usměji se i na revizory.
Život není dle epištoly.
A jdu čmárat svoje láry i fáry.
Slova jsou tu, aby čarovaly.
Miluji i mágy.
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Amonasr, Psavec, kudlankaW, petrzal, CULIKATÁ, Frr, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)