Ráno
Zdálo se mi
že mě, na břehu, pozoruje moře
ale nebyla to pravda
Byl to pes
měl jen jedno oko
Čekal
mokré tlapy položil do písku
Na pobřeží svítalo
hvězdy se potápěly na obloze
až byly pryč
probuzení
pak byl den a noc už ne
a už mě zase sledovalo moře
posadil jsem se do písku
přeju si toho psa nevidět
Přečteno 255x
Tipy 28
Poslední tipující: LaBruja, Lesní žínka, Stanislav32, Jiří I.Zahradník, Veru, kozorožka, Malá mořská víla, R.C.Šumbera, AngelLia31, LenkaT, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)