Sbírka: Pošetilost nemilence
Jak tužky ořezávat slova
sjet nožem ke kosti
a nechat prýštit krev
To husté sladké teplo
vypálit až na troud
ten prach pak rozhodit
po nočních ulicích
do světel očí
utkvělých na oknech...
10.2.2004
Opět pěkná báseň*
Já jako kluk chtěl býti popelářem, potápěčem a básníkem, spisovatelem. Vražedná kombinace :-)
17.06.2022 08:40:52 | šerý