Anotace: Sorry všem, kdo tohle budou číst. Prostě s plácám v nějakých citových věcech. A je mi jasné, že jsem s tím tady asi už trapný...
Nebýt, co problémů by zmizelo,
Nic necítit, touhu, jen chlad mít.
Nemít city a touhy
být jen kámen pouhý,
Co zvolna vítr a čas
vtiskává mu jeho tvář.
Nemít potřeby a chuť
změnit se časem v prach a suť
je lepší být, milovat a se soužit,
Nebo jen hmota v prostoru a čase.... .
Teplo náruče, i kámen umí hřát
slunce tu sílu umí mu dát-na chvíli.
Co je to milovat,mit rád ?
teplo, co jeden druhému umí dát.
Důvěru, chaos i řád.
Pocit bezpečí, a smysl i snad.
~☆~
I tak ji v sobě smím milovat.
...tady se všichni zpovídáme...;-)...kdo pochybuje, ten věří...jen najít čemu.
17.06.2022 17:26:54 | Marten
Nejsi trapný, je lepší se z toho vypsat, než to dusit v sobě. Klávesnice snese všechno :D
17.06.2022 14:38:15 | Marry31
city nejsou nikdy NIKDY! trapné... nevěř nikomu, kdo se ti snaží podsunout něco jiného...
drž se... objímám*
17.06.2022 14:15:14 | Sonador