Sbírka: Pošetilost nemilence
Nikdo ať nedozví se
že jsem ještě živý
zapřu to a jako důkaz
přinesu uhnilé oči
a z mojí rakve svíce
a trávu vyrostlou z mých dlaní
a kříž dávno rezatý
co se týčí nad ní
a bude-li to málo
zastřelím se znovu
a nikomu to neřeknu...
někdy 2004 - 2006
Uf.. Páni...
19.06.2022 22:06:18 | Narra