Zmatek
/Rozhodnutí/
jaké je správné ?
/Láska/
Je to špatné ?
Co mám dělat ?
Poraď mi
V sobě se nevyznám
Zmatek mám v srdci
/Chaos/
nevnímám, nevidím
/co se děje ?/
proč muselo se všechno stát ?
a proč se tvář nesměje ?
/déšť/
prý smyje vše
však tohle ?
to nikdy nesmyje
Komentáře (1)
Komentujících (1)