Cynismus (z řec. kynikós, kousavý < kyón, pes) označuje původně životní postoj a myšlení antických kyniků. Dnes znamená cynik člověka, který jedná bezohledně a beze studu, který zraňuje city druhých, zejména zpochybňuje a zesměšňuje to, co druzí uznávají jako základní morální a lidské hodnoty.
25.06.2022 12:32:53 | RoTa
Slovenštinu mám rád,miluji slovenské písničky :-) Standa
25.06.2022 11:15:19 | Stanislav32
Díky, ja bych skladal i česky, ale nechci dělat skolacky chyby, úplně jinak se používají i / y .
Anglicky mi tady moc lidi neporozumi
Tak jsem poustim jen slovenštinu
25.06.2022 11:29:41 | RoTa
...aby se to vyrovnalo, musíš umět nenávidět...;-)všechno špatný co člověk do přírody přináší..
24.06.2022 15:39:35 | Marten