Já si tak povídám s mámou. S babičkami ne. Jednu jsem skoro neznal (brzy umřela)
a s druhou jsem se míjel. Ale je hezké mít někoho, kdo poslouchá a nehodnotí.
21.06.2022 17:34:50 | Kan
Jituško máme to stejně, taky mám babičku v nebi a není dne, kdy bych na ni nemyslela, ale je pořád se mnou, vím to..
21.06.2022 13:21:07 | CULIKATÁ
Krásná básnička Jíťo.
Hezký den přeji.
21.06.2022 11:41:22 | Fialový metal
Děkuji za Tvé milé čtení básničky, která byla psána do nebe. Prostě mám babičku pořád ráda, tak jí píši básničky a ona se na ně určitě dívá. A z nebe se usmívá.
21.06.2022 11:54:57 | mkinka