Slunce
Anotace: Malování tahů 2022
Perioda a my.
Žádné zábrany.
Strach mizí
a láska napoví.
Máme vnitřní slunce
i v žáru zvonce
pohladíme krátce.
Slovem pyramidy
a řekneme dnu díky.
Slunce pálí z nás.
Je vrcholem všech krás.
Milujme se - každý z nás.
Tram ta rá.
Poslechněme vnitřní hlas.
Polibek srdce bez obav.
Přečteno 207x
Tipy 12
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Psavec, Sonador, Fil, petrzal, CULIKATÁ
Komentáře (8)
Komentujících (5)