Básničky pro Tebe,
dávám tak kousek sebe.
Nepálí, nezebe
jen lehce hřeje.
Písmenka emocí
do slov jsou vtištěná.
Každému napoví
co které znamená.
Řádky a podřádky,
slovosled slov.
Jak noty písničky ,
Listy plné not.
~☆~
Krásné noty ladně hrají :)
22.06.2022 11:53:10 | Narra