Za měsíce a roky
jsi se mi stala
synonymem štěstí
Mám vybrat
pouhých deset slov
pro dorozumění v obřadu
cesty do Středozemě
našich těl
Napadají mě tato:
Miluji
Ti
Nechci
Ti
ublížit
Slyším
Ti
Obdivuji
Ti
Líbí
Nelíbí
Přidej
Uber
Podle slov Tvých úst
jsi zřejmě nucená
používat má slova