Na břehu řeky sedí na kameni,
dívá se klidně a čeká.
Řeka je stará, dávnověká,
teče si, a nezastaví na znamení.
Vzpomínky dávné hlavou ji běží,
zapadlé obrazy před sebou vidí.
Co životem prošlo ji lidí;
vzpomene na všechny ? Stěží.
Spadané listí po proudu mizí,
co bylo blízké, náhle je cizí.
A darovaný z lásky květ,
může vše vrátit zpět ?
Líbí se mi celá- od prvního písmenka až do posledního:-). Něžně vzpomínková...
25.06.2022 12:55:54 | CULIKATÁ
Ach to je půvabná poezie :) .. Klobouček :)
22.06.2022 20:58:37 | Narra