Sen
Sen, o kterém každou noc sním,
avšak nekonečně je mi vzdálený, to vím.
Co bych dala za jediný den s tebou,
milovala bych Tě s láskou, něhou.
Nemůžu tě mít, je to hloupé přání.
Mám Tě v hlavě před svítáním.
Bere Tě mi první ranní kohoutovo kokrhání,
do reality se probouzím znenadání
Do reality, kde nejsme já a ty,
proto věřím na sny
Přečteno 149x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, mkinka, Fil
Komentáře (0)