Dávno se znají,
o sobě vědomí, i povědomí mají.
Krouží
Jednou dál a jednou blíž.
Každá jinde má svou skrýš
a přesto pro sebe tu jsou.
Jdou cestou, cestou podivnou
navzájem samy sebe učí.
Kam, kdy, jak a co
určené je a bylo.
Plovoucí dno
i vrcholem světa může být.
~☆~