Tahle cesta k mlýnu vede jasný měsíc věští chlad
Ještě kouzlům čelit nedovede je špatným rádcem hlad
Dal temnotě svůj podpis a podpisem svůj slib
a nebezpečný soupeř co kouzlit umí líp
kouzlit umí líp
Čaroději ze zlých končin má svoji duši dát
však statečný se nevzdá bude se se zlem prát
jen kdo pilně v sobě hledá a touží poučit se z chyb
i když tajný spis mu nic nedá přesto kouzlit umí líp
kouzlit umí líp
Je ve mlýně práce těžká kruté osudy musí mlít
snad někde na něj čeká kdo donese mu klid
ten čaroděj je vrahem a plný černých můr
sám sobě má být hrobem potravou pekla stvůr
potrvou pekla stvůr
Je nebezpečné kouzlit pomocí temných sil
ten kdo by se jim podal by Světlo nespatřil
nemůžeš jen svoji silou zachránit celý svět
když čaroděje chceš přeprat přítele najdi hned
přítele najdi hned
Ve mlýně všichni druzi svobodu touží získat zpět
marné jsou však slzy musí ovládnout ptačí let
a získat šelmy pohyb schopnosti říčních ryb
a čaroděje přelstít kdo kouzlit umí líp
kouzlit umí líp
Však marná všechna kouzla a pomoc tajných sil
čaroděj se nedá a nikoho nepropustil
chlapec marně cestu hledá a moc se mu chce žít
temná čarodějova vláda zatím kouzlit umí líp
kouzlit umí líp
A jenom z lidské lásky má ten čaroděj strach
tu čistou pravou lásku co vidíš ve svých snách
teď skončí zloby vláda půjčil mu amor šíp
když ona ho má ráda on kouzlit umí líp
jo kouzlit umí líp
Jen láska z našich srdcí zachrání tenhle svět
a tenhle příběh budeš jednou všem vyprávět
bez zloby a zášti zkus jenom světem jít
/nech/ intriky v černém plášti ty umíš kouzlit líp
jo umíš kouzlit líp