Sbírka: Pošetilost nemilence
to co se Bohu zdálo
před soudným dnem
že se odkopal
a pak k ránu klel
to co se Bohu zdálo
jaký to byl sen
byly v něm doteky
nešťastného syna
byla v něm naděje
a pošlapaná víra
bylo v něm hledání
pravdy v sazích smutku
byly v něm zlostné
stopy po zármutku
to co se bohu zdálo
z pyšné zlobné křivdy
...
ať nezdá se mi nikdy
někdy 2004 - 2006