Ticho
Anotace: Malování tahů 2022
Pozoruji a ruku natahuji
po nadějích.
Koho bych tu ráda měla.
Duše píše vzlyk.
Babičko, nauč mě bez Tebe žít.
Víš, holčičko,
věčnost je v citech
a nechá nás zřít.
Povídej ještě,
jak se v nebi máš.
Možná jsem blázen,
ale vím,
že mě přikrýváš.
Maluji Tvou tvář.
Dnes Ti pršelo na hrob
a usmívala jsi se.
Přišla jsi a milujeme se.
Dneska by Ti bylo 95.
Kytky Tobě ať mohou kvést.
To báseň na dnešní den nejsilnější.
Obcházím vzpomínky nejmilejší.
Slzy z lásky jsou nejkrásnější.
Mlčím v žáru pokory.
Už máš jiné obzory.
Jahody rostou.
Díky Ti.
Slza kreslí náměty.
Přečteno 136x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, Frr, CULIKATÁ, Sonador, Fialový metal, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)