Samoto,samoto
ty smutná paní
každý tě odhání.
Tak co tu chceš?
Jsi v temném závoji
všichni se tě bojí,
samotná nechci být.
Tak pryč už běž.
Milého si najdu
a tebe obejdu,
se mnou dál nebudeš.
Jinam si běž.
Samota odešla
když lásku jsem našla,
samotná nejsem
a ani trochu smutná,
po čase zase vím
jak láska moc chutná.
Sladká jak cukrátko
jak turecký med
a chutná.
Nejlíp hned....
.................
Souhlas s komentem níže:-).Někdy je člověk sám více s někým, než sám se sebou...
28.06.2022 07:48:59 | CULIKATÁ
I s někým můžeme propadnout samotě
a když je tam láska..samotu pošle na kutě.:)
Krásný letní čas milá Květuško*
25.06.2022 18:15:37 | jenommarie