Nejkrásnější růže rozkvétají v noci,
v rytmu valčíku se jejich vůně nese.
Každá z růží skrývá ve své moci
sílu, co v jiných květech nenajde se.
I láska má svůj lásky čas,
kdy rozkvétá a jako růže voní,
kdy v duších rozeznívá zvonů hlas.
A jako růže o krásu, tak bojujeme o ni